Deze functie is alleen beschikbaar voor Pro & Premium abonnementen.
Beheerders kunnen hun teamleden uitnodigen om zich bij het account aan te sluiten via het tabblad Account in de Instellingen. Open het accountmenu rechtsboven en klik op Account.
Klik op "Gebruiker uitnodigen" en je kunt hier de naam en e-mail van de persoon invullen die je wilt uitnodigen. Geef aan of zij Admintoegang, Lidtoegang of beide krijgen.
Beheerders hebben toegang tot de factureringsinformatie en kunnen "schrijven", wat betekent dat ze reviews, integraties, tags en rapporten kunnen maken.
Leden hebben "lees"-toegang tot het hele account en kunnen reageren op reviews.
Wanneer je op "Uitnodiging verzenden" klikt, krijgt de ontvanger een e-mail op het opgegeven adres.
Als de e-mail ergens verloren gaat, verschijnt de nieuwe gebruiker als "Wachtend op antwoord" in de lijst. Je kunt de link zelf met hen delen (Link kopiëren) of de uitnodiging opnieuw sturen (Uitnodiging opnieuw verzenden).
Je kunt de uitnodiging ook aanpassen (Bewerken) om bijvoorbeeld een typefout in het e-mailadres te corrigeren.
Zodra de genodigde de uitnodiging accepteert, krijgen ze toegang tot het account waarvoor je ze hebt uitgenodigd.
Nieuwe gebruikers moeten zich eerst aanmelden met Google & Slack login, of met een e-mailadres en wachtwoord. Bestaande gebruikers zien de uitnodiging in hun account en klikken op Uitnodiging accepteren.
Let op: gebruikers kunnen meerdere accounts hebben op Reviewflowz.
Je kunt van account wisselen via het dropdownmenu rechtsboven.






