Naar de hoofdinhoud

MoveitPro+ integratie: beoordelingen vragen na een voltooide verhuizing

Verbind MoveitPro+ om klanten een beoordeling te vragen als hun verhuizing is voltooid.

A
Geschreven door Axel Lavergne

Wanneer een verhuizing in MoveitPro+ is afgerond, vraagt Reviewflowz de klant om een beoordeling voor het filiaal dat hun verhuizing heeft uitgevoerd. De ontvangen beoordelingen worden vervolgens gekoppeld aan die specifieke verhuizing.

Hoe het werkt

  1. Het team markeert de klus als Voltooid in MoveitPro+ of het kantoor rondt deze af.

  2. Zodra dit gebeurt, stuurt MoveitPro+ automatisch gegevens naar ons, en wordt de klant als contactpersoon in Reviewflowz geregistreerd.

  3. Het verzoek voor een beoordeling wordt verstuurd na de ingestelde vertraging.

  4. Hun beoordeling wordt gekoppeld aan de verhuizing en het betreffende filiaal.

Wat activeert een verzoek

Trigger

Wanneer het gebeurt

Wie wordt gevraagd

Een verhuizing is voltooid (altijd actief)

Meteen: MoveitPro+ meldt elke werkstatusverandering, en wij controleren ieder uur

De klant van de klus

Voor verhuizingen die over meerdere dagen duren, wordt een verzoek gestuurd na de laatste dag. Geannuleerde klussen of klussen die zijn voltooid voordat de verbinding tot stand kwam, worden niet gevraagd, evenals klussen ouder dan 7 dagen. Alleen klanten die toestemming hebben gegeven voor SMS ontvang een verzoek via MoveitPro+.

Bij de eerste verbinding importeren we de afgelopen 90 dagen aan voltooide verhuizingen, maar deze klanten ontvangen geen bericht.

MoveitPro+ instellingen in Reviewflowz met de voltooide-verhuizing trigger

Verbind MoveitPro+

In MoveitPro+ gaat een Eigenaar of Admin met API-beheermogelijkheden naar Instellingen > API-sleutels en maakt een bedrijfssleutel met deze rechten: jobs:read, customers:read, leads:read, branches:read en webhooks:manage. MoveitPro+ toont de sleutel en het ondertekeningsgeheim maar één keer, dus kopieer deze beide zorgvuldig.

In Reviewflowz gaat u naar Integraties, selecteer Automatiseer beoordelingsverzoeken > Verbind een andere integratie en klik op de MoveitPro+ kaart. Plak de API-sleutel en het ondertekeningsgeheim vervolgens in de daarvoor bestemde velden en klik op Verbind MoveitPro+. Beide gegevens worden versleuteld opgeslagen en niet nogmaals getoond. Ontbrekende rechten worden in een melding aangegeven: voeg deze toe aan de sleutel in MoveitPro+ en paste de details opnieuw.

Als de verbinding succesvol is, wordt er een verzoek genaamd "MoveitPro+ beoordelingsverzoeken" aangemaakt, dat standaard is uitgeschakeld. Dit verzoek schakelt directe updates vanuit MoveitPro+ in.

MoveitPro kaart in de Reviewflowz integraties directory

Verbind MoveitPro+ venster in Reviewflowz met lege velden

Verbind MoveitPro+ venster met de API-sleutel en ondertekeningsgeheim ingevuld

Koppel filialen aan locaties

Koppel elk MoveitPro+ filiaal aan een Reviewflowz locatie waar klanten hun beoordelingspagina kunnen zien. Bijvoorbeeld, Northside Movers verbindt hun filialen in Denver en Boulder met hun respectievelijke locaties. Klussen zonder toegewezen filiaal worden apart vermeld, zodat deze ook gekoppeld kunnen worden. Totdat een filiaal is gekoppeld, worden voltooide verhuizingen wel geïmporteerd, maar er wordt geen beoordelingsverzoek verstuurd. Heb je maar één locatie? Dan is alles meteen daar aan gekoppeld voor je gemak.

MoveitPro+ filialen wachten om gekoppeld te worden aan Reviewflowz locaties

MoveitPro+ filialen gekoppeld aan hun Reviewflowz locaties

Stel het beoordelingsverzoek in

  • Tijdstip. Northside stuurt 240 minuten na de voltooiing van een verhuizing een e-mail. Je kunt een vertraging instellen tot 7 dagen, met maximaal 3 herinneringen, waarbij vervolggedichten stoppen zodra een klant klikt, beoordeelt of zich afmeldt.

  • Kanaal. Selecteer e-mail, SMS of WhatsApp. Gebruik één kanaal per verzoek.

  • Bericht. De Afzendernaam is "Northside Movers", met als Onderwerp "Hoe ging verhuisdag, {{first_name}}?" en de Knoptekst luidt "Beoordeel je verhuizing". Naamsvervanging laat "Hoe ging verhuisdag, Skyler?" lezen voor Skyler. Test je eigen versie met Stuur mezelf een test.

  • Versturen van beoordelingen naar. Smart routing presenteert één knop per klant op basis van jouw criteria. Bij Toon alle opties in de e-mail krijgt elke optie een eigen knop, alleen bij e-mails.

E-mail editor voor het beoordelingsverzoek verzonden na een voltooide verhuizing

Beoordelingsverzoek e-mail die een klant ontvangt na een voltooide verhuizing

Activeer het verzoek

Klik op Voltooi de configuratie in de MoveitPro+ instellingen, controleer het bericht en klik op Zet verzoeken aan. De instellingen verraden dan "Jouw beoordelingsverzoek is ingeschakeld: elke vanaf nu voltooide verhuizing zal worden gevraagd." Bij Synchroniseren wordt Verzoeken verzenden voor verhuizingen voltooid sinds vermeld: verhuizingen voltooid vóór deze datum worden wel gekoppeld, maar vragen om beoordelingen gebeurt niet. Voltooide verhuizingen tijdens gepauzeerde verzoeken worden later ook niet gevraagd.

MoveitPro+ synchronisatiestatus in Reviewflowz

Als een klus wordt geannuleerd

Wordt een klus geannuleerd na voltooiing, dan wordt het niet-verzonden verzoek ingetrokken. Bij een volgende verhuizing van dezelfde klant wordt het opnieuw geactiveerd. Verzoeken die al zijn gemaild, kunnen niet worden teruggehaald.

Bekijk de resultaten

Op de Verzoekpagina zie je Contacten, Verzoeken, Geklikte CTA, Gekoppeld en Gestopt, samen met de status en locatie van elke klant. Beoordelingen van MoveitPro+ klanten worden gekoppeld aan hun verhuizing en het filiaal.

Verzoekpagina met MoveitPro+ klanten en hun beoordelingsverzoek status

Goed om te weten

  • Uitvoeren van meerdere beoordelingsverzoeken? Voltooide verhuizingen gaan naar kiest welke MoveitPro+ verstuurt.

  • Als toegang ontbreekt om klussen te lezen, geven de instellingen dit aan. Maak een nieuwe sleutel bij MoveitPro+ > Instellingen > API-sleutels en voeg deze opnieuw toe via Verbind een andere integratie > MoveitPro+.

  • We gebruiken maximaal 40% van uw dagelijkse API-aanroepquotum binnen je MoveitPro+ plan.

  • Alleen de gebruiker die MoveitPro+ heeft verbonden kan instellingen aanpassen.

  • Ontkoppelen stopt met ontvangen en controleren van klussen, verwijdert onze webhook uit MoveitPro+ en annuleert hangende verzoeken. Jouw contacten en verhuizingen worden behouden. Voltooide verhuizingen tijdens het ontkoppelen worden geregistreerd, maar nooit gevraagd.

  • Wijzigingen in je MoveitPro+ klussen gebeuren niet vanuit ons platform.

Gerelateerde artikelen

Was dit een antwoord op uw vraag?